torstai 13. kesäkuuta 2013

HYPECONSain töissä(!!) kuulla, etten ole postannut tänne mitään pitkään aikaan, joten nyt tuli sitten kiire tehdä tiliä viime viikonlopun tekemisistä. Herätti vain ajatuksen taas päässäni, että kuinka moni siellä tietää pukeutumisestani? Ei sen puoleen, että mitenkään piilottelisin asiaa, mutta kaikkien kanssa ei ole tullut asia puheeksi. Töissä on muitakin salaisuuksia, joista kaikki tietää, mutta ollaan ikään kuin ei tiedettäisi.. Olenkohan minäkin yksi kahvipöytäkeskustelun puheenaiheista?

Viime lauantaina oli Hyvinkäällä Hypecon, johon olin heikkouksissani lupautunut menemään malliksi.
Olin paikalla jo 2 tuntia ennen sovittua, joten oli aikaa kiertää Hyvinkää sali moneen kertaan läpi ja kuvailla parhaat palat:


Yläkerrassa oli Battlefield 40K turnaus, jossa pelattiin peliä kai 7-8 nopalla ja sitten mitattiin viivoittimella mitä joukkoja kaatui, välillä katsottiin paksusta kirjasta, että mitäs nyt tms.. Sorry tietämättömyyten asiasta, näytti ainakin aika vaikealta ja vaatii todella perehtyneisyyttä ko peliin...
Ghostbusters!!!


Yay! Conipaikalla oli haamuja. Onneksi partio oli paikalla ja saivat yhden kiinni!


Takahuone fiilistelyä ennen näytöstäAina yhtä ihana MomochuuJa sitten muotinäytöksen vuoro:
Olin etukäteen kokeillut muutamaa poseerausta, eli wanhan kaavan mukaan 3 paikassa pysähdys ja staattinen poseeraus. Kauhukseni sain kuulla, että nyt mennäänkin toisen kaavan mukaan, eli "pitäisi olla liikettä ja paikoilleen ei saisi jäädä ja yleisölle pitäisi keimailla/ flirttailla". Enhän minä ole tuollaista koskaan edes ajatellut..

Olen näytöksessä toisena (<armotonta itsekritiikkiä>ja kovin on kankeaa esiintymistä.. Mutta kenties joku kerta minäkin vielä opin olemaan pelkäämättä niitä tuijottavia ihmisiä..</armoton itsekritiikki>)


Rusetti: Metamorphose
Päivänvarjo:  Baby the stars shine bright
Mekko: Baby the stars shine bright
Paita: Baby the stars shine bright
Sukat Angelic Pretty
Kengät: Bodyline
Pupulaukku selässä:  Baby the stars shine bright
Sydänlaukku: Offbrand

Jos sitten vaikka heti huomenna kirjoittaisi seuraavasta päivästä, sunnuntaista..

Nyt hyvää yötä kaikille!
6 kommenttia:

 1. Sun esiintyminen on mun mielestä vallan mainio! :) ehkä pientä keveyttä kaipaisi yleisesti liikehdintä tai sellaista löysempää, rennompaa otetta. Ootko miettinyt että voisit käydä jossain esiintymiskurssilla tai sellaisella impro-kurssilla tai niikun teatteri kurssilla? sellaisillahan panostetaan kanssa myös kovasti kropan hallintaan ja sen sellaisiin :) Ajatus vain.
  Muuten oikein luontevasti otat jo lavan haltuun! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa esityksessä oli kaamea paniikki päällä, ei ollut mitään tietoa, mitä menen sinne tekemään, kunhan menen ja teen jotakin.
   Niinhän sen ei pitäisi mennä..
   Pitänee vähän harjoitella kotona etukäteen, niin ei kävisi noin

   Poista
 2. Missä olet töissä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota en halua paljastaa, koska olemme vain alihankkijan ominaisuudessa erään suuren toimijan tiloissa..

   Poista
 3. Hypeconin Ghostbustereista Joe Spänkman tässä terve!

  Olen kasaamassa vuosikirjaa Ghostbusters touhuista, ja kuten aina, hieman viiveellä...Nyt on työn alla vuosi 2013, eli viime vuosi. Hieman olen kirinyt hommia, yleensä noi yearbookit tulee tehtyä ainakin kaksi vuotta myöhässä...

  Täytynee kaiketi sanoa, että kun aluksi kuulin sinun touhuista, oli fiilis ja ajatukset samat kuin kaikilla jotka eivät asioita ymmärrä katsoa oikeasta suunnasta. Eli siis jotain sinne 'siis hetkinen' osioon menee noi ajatukset..

  Mutta kuitenkin, on tälläkin ajatuksella omat paremmat puolensa... Kun tein duunia Hypeconia koskevasta osiosta, huomasin että kuvaajamme ei oikein onnistunut taltioimaan savuavaa haamu ansaamme haluamalla tavalla, mutta sinä olit siinä onnistunut, ja myös jopa muissakin kuvissa niin hyvin, että huomasin uppoutuneeni blogiisi, ja se avasi silmiä hieman. Tai siis ehkä hivenen enemmänkin..

  Olemme saaneet osaksemme Ghostbustereina huomiota, ja kaikki ei aina ole siitä positiivisemmasta puolesta. Työ varusteiden eteen oli todella suuri, ja teimme kaikkemme, että asumme olisivat niin lähellä elokuvan originaaleja, kuin vain voisimme saada. Pääsimme hyvin lähelle, kuten Hyvinkäällä nähtiin.

  Se muuten oli ensimmäinen kerta, kun reppujen ääni systeemit, ja savuava haamuansa näkivät päivän valon, ne saatin valmiiksi about päivää kahta ennen conia, niin tavallista....

  Kuitenkin, ymmärrän hyvin tilanteesi, omalta Ghostbusters kannalta. Katsotaan minuakin kieroon, kun pistän kamat niskaan, ja teen hyväntekeväisyys työtä... Go figure, jos ei se mene jakeluun, niin mitä sitten, voin vain tuumia..

  Pidä lippu korkealla, ja tee sitä mitä haluat!

  Otin vapauden lisätä muutaman kuvan viime Hypeconista Yearbookkiimme, jos se sattuu olemaan mukana kun törmäilemme jossakin conissa, niin voin näyttää ne. Kiitos niistä, ja kohteliaista sanoista!

  Ja sitten se häpeilemätön mainos, meidät löytää sosiaalisesta mediasta, eli siis Facebookista seuraavasta linkistä;

  https://www.facebook.com/groups/137885792911504/

  Tervetuloa faniksi, jokainen, tai sitten vain bookmarkatkaa tuo, niin tiedätte missä meitä voi nähdä milloinkin.
  Tänä kesänä tulee täyteen 30 vuotta Ghostbusters elokuvasta, ja ehkäpä keksimme jotakin kivaa kaikille.

  Kiitos, Joe Spänkman, Hell's Inc. Ghostbusters Finland

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kommenttia vähän vanhempaan postaukseen, lieneekö näitä enää kukaan lukeekaan..?

   Ihmettelen kyllä tuota "Olemme saaneet osaksemme Ghostbustereina huomiota, ja kaikki ei aina ole siitä positiivisemmasta puolesta." Miten kukaan joka on elokuvan nähnyt, ei voi teistä pitää. Varsinkin kun näkee heti asujenne "autenttisuuden" ? Noh, sellaiset kommentit täytyy jättää vain omaan arvoonsa ja olla välittämättä niistä :) Minä ainakin ymmärsin heti, että olette todella nähneet paljon vaivaa asujenne eteen! Good Work!

   Poista