lauantai 15. kesäkuuta 2013

Kirppis sunnuntai


Sunnuntai on aina hyvä päivä kirppiksillä kiertämiselle, joten lähdin Millan kanssa Hietsun kirppikselle. Aurinko paistoi ja kirppis oli yllättäen kuin nuijalla lyöty. Mutta kyllähän sieltä jotakin pientä aina mukaan löytyi:


Kaksi iki-ihanaa Hello Kitty peltirasiaa


Pukeutumiseni oli sitten vähän jännittävämpi asia. Vaikka lolitana kuljen kaupungilla kuin kala vedessä, ei ns. "normi pukeutuminen" olekaan sitten niin yksinkertainen juttu. Lolitana on jo tottunut siihen, että ihmiset tuijottaa, ja tavallaan siitä huomion kerjäämisestä tavallaan nauttiikin. Nyt sitten pitäisi liikkua tavallisena ihmisenä naisten vaatteissa ulkona.. Paniikki meinasi iskeä ennenkuin ovesta ulos astuin. Tässä tulee mukaan jo "läpimenevyyden pakko", eli pitäisi yrittää olla niin luonnollisen näköinen, ettei kukaan kiinnittäisi huomiota. 

Vaikka kuinka paljon panikoinkin, niin tosiasia oli, ettei kukaan kahta kertaa perääni vilkaissutkaan. Nämä ovat vain oman pään sisällä olevia peikkoja, jotka on vain pakko selättää, mikäli haluaa toteuttaa itseään ja olla kuten haluaa. 

Hietsusta pois ajaessamme muistin, että Bulevardin ja Fredan kulmassa on iki-ihana krääsäkauppa, Day. Pysähdyimme sen eteen, mutta se oli sunnuntaisin suljettu. Huomasin sen ikkunassa päiväpeiton, jota olen varmaan jo 10v "etsinyt", mutta ei ole vain löytynyt.
En kyllä maksa mistään päiväpeitosta 120€, mutta se oli -50%, joten kävin sen sitten maanantaina hakemassa sieltä pois. En saanut siitä hyvää kuvaa, mutta pinkki päiväpeitto ruusukuvionnilla :D

Kävimme Kalliossa uudella kirppiksellä, Omakirppis Kaboom. Kirppiksellä on todella karismaattiset myyjät ja muutenkin voisi sanoa, että harvalla paikalla on noin paljon luonnetta, se ei ole vain pelkkä kirppis, vaan myös yhtä aikaa taidenäyttely ja museo. Me menemme tekemään sinne Millan kanssa Hello Kitty näyttelyn myöhemmin kesällä. Siitä sitten myöhemmin lisää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti