maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kysy mitä haluat ja minä vastaan mitä haluan!

Kysymys ja vastauspostaus


Persoonani, pukeutumiseni, seksuaalinen suuntautumiseni ja muu elämäni näyttää herättävän sen verran kiinnostusta, että on varmaan aika koota kysymykset ja vastaukset yhden ketjun alle.

Eli antaa palaa, kysykää mitä haluatte, niin minä vastaan mitä haluan. Joka kysymykseen varma vastaus...


Kerätään kysymyksiä vaikka 2 viikkoa tästä päivästä lähtien, sitten alkaa vastaaminen

47 kommenttia:

 1. Eiks sua koskaan hävetä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi pitäisi ja mitä minun pitäisi hävetä?
   En ymmärrä kysymystäsi :D

   Poista
 2. miksi & milloin päätit alkaa pukeutua noin? o:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiinnostus tyttönä olemiseen on ollut aina, eli kiinnostus pukeutumiseen on ollut jo pienestä tytöstä lähtien.
   Tälläisiä asioita ei päätetä, eikä mielihalut tule enää vanhemmalla iällä, vaan kyllä ne saa jo äidinmaidosta.
   Lolita tyylin löysin aika tarkkaan 2 vuotta sitten

   Poista
 3. mistä lähtien olet halunnut elää elämäsi uudelleen 17vuotiaan tytön roolissa?
  Mikä herätti kiinnostuksen tälläiseen ?
  Mitä lähimmäiset ihmiset ajatteli tästä?
  Käytätkö alkoholia \ muita päihdetuotteita kuten tupakkaa?
  <3; Julia kasmira rotkolla.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuo 17v ikä mikään ehdoton ole, mutta olen aina tuntenut olevani ikäistäni nuorempi ja jotenkin muutenkin henkisesti jämähtänyt sinne myöhäisteini-ikään :D
   Kaikki lähimmäiset eivät tiedä asiasta, sitä mitä ei tiedä, se ei myöskään satuta. Jouduin kyllä uhraamaan pitkän parisuhtteeni kaapista ulostuloon. Niin itsekkäältä kuin se ehkä kuulostaakin, en ole katunut hetkeäkään, sillä olen saanut niin paljon elämääni sisältäöä, niin paljon kavereita ja ystäviä..
   Alkoholia käytän erittäin harvoin, kerran pari vuodessa otan ehkä yhden siiderin ja se on siinä. Tupakka kyllä valitettavasti poltan. Siitäkin kyllä pitäisi päästä eroon...

   Poista
 4. mulla ei ole kysymystä, mutta pakko sanoa, että IHAILEN rohkeuttasi tehdä juuri mitä haluat!! esim. julia kasmiran 1. kysymykseen: parempi tehdä juuri sitä mitä haluaa, kuin "kuolinvuoteella" katua sitä, ettei toteuttanut itseään ja haaveitaan silloin, kun olisi vielä voinut. :)
  go girl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PAITSI että nyt tulikin kysymys mieleen: kuinka paljon lolita-juttuihin olet laittanut rahaa? kuinka paljon tähän elämäntyyliin menee per kk sinulla? jos lasketaan mukaan peruukit, meikit, mekot, kengät, muut asusteet ym.?

   Poista
  2. Juuri näin minäkin ajattelen. Sääli vain, etten uskaltanut tulla ulos kaapista jo 20v sitten. Tänä päivänä se on niin paljon helpompaa kuin aikoinaan, sillä ilmapiiri on niin paljon suvaitsevampi, eikä kukaan hätkähdä mistään, ainakaan täällä Helsingissä

   En pysty ihan tarkaa rahasummaa sanomaan, kun en ole laskenut ja olen ostanut ja myynyt osan tavaroista/ mekoista, mutta mitä minulla tällä hetkellä on, niin jos sanoisin, että 1500€, ollaan aika lähellä totuutta..

   Poista
 5. Eksyin blogiis vasta nytte niin sori en oo ehtiny paljoo perehtyy, mut ihailen sun avoimuuttas ja persoonallisuuttas♥ mahtavaa vaihtelua muuten niin massaan sulautuvaan ja juron ennakkoluuloseen porukkaan verrattuna:D

  voisinpa vaikka ihan uteliaisuudesta kysyy että millasta palautetta yleensä saat ihmisiltä vaikkapa kaduilla tai töissä jne?:) Ja että onko tällasesta pirteestä elämäntyylistä ollu sulle jotai haittaa? :) Ja kiitos jo etukäteen vastauksista:) sinuna en välittäs muitten mielipiteistä! Haters gonna hate(;!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi :D
   Juuh, tämä Suomen harmaa ja väritön kansa tarvitsee vähän väriä keskuuteensa ja minä olen mielelläni sitä tuomassa :D

   99% palautteesta on ihastunutta/ kiinnostunutta, ihmiset tulee luokse "Oi, kun sä oot niin ihanan/söpön/karkin tms näköinen, saaks susta ottaa kuvan?"
   Se 1% huutelee perään, että "Hei, kattokaa, tuolla menee Tuksu!", olen kyllä oppinut kasvattamaan henkiset korvatulpat, eikä niitä edes kuule.
   Jotkut kuvittelee, että olen menossa polttareihin ja ovat kovin kummissaan, kun kerron, että tämä on mun "arkivaatetukseni", ja ei ole mitään erityistä syytä pukeutua näin :D

   Poista
 6. Miten lolita-tyylisi on kehittynyt?
  Oletko kiinnostunut muista lolityyleistä kuin sweetistä?
  Keräätkö kaduilla paljon katseita? Mitä mieltä olet jos ihmiset tuijottavat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähes kaikki lolitat aloittavat offbrändillä, kuten minäkin ja aika pian kyllä huomasin burandon ihanuudet. Valitettavasti vain kaikki ihanuudet ei mahdu päälleni, joten niitä joutuu vain ihailemaan kuvaruudulta. Mutta Babyltä kyllä löytyy aika paljon mitkä mahtuu ja AP:lta myös..
   Myin juuri täysmustan Babyn JSK:n, koska en osannut koordata sitä :(
   Eli kyllä tuo sweetti on mun lajini :D

   Kyllä kieltämättä katseita tulee kerättyä, mutta minulla on "hevosen silmälaput" silmillä, joten en juurikaan vilkuile sivuilleni ja ei ne häiritse. Antaa katsella vain, itseasiassa tykkään herättämästäni huomiosta!

   Poista
 7. Ihailen rohkeuttasi tosi paljon! Tässä muutamia mieltäni askarruttavia asioita:

  Ketkä kaikki tietävät molemmista persoonistasi?
  Haluaisitko olla Jenni 24 tuntia vuorokaudesta?
  Oletko koskaan harkinnut sukupuolenkorjausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töissä jotkut tietävät, loput varmasti vain arvailevat :D
   Kaveripiiristäni varmasti kaikki tietävät, kaikki vain eivät halua tietää, eli eivät halua koskaan tavata Jenniä, mikä on minulle ihan ok.
   Tai itseasiassa minulla on käytännössä kaksi erillistä kaveripiiriä, Tonyllä omansa ja Jennillä omansa..
   En välttämättä halua.. Olen kyllä miettinyt tämän asian aika puhki. Minulla ei ole mitään miessukupuoltani vastaan, eli en vihaa tai inhoa ruumistani.
   Vaikka olisihan se helpompi pukeutua nätteihin vaatteisiin, jos olisi vähän oikeanlaisemmat muodot.... <3

   Mutta ikinä ei kannata sanoa ei ikinä, voi olla, että ajatukset ja mieli kehittyy, mutta tällä hetkellä en ole menossa korjaamaan mitään, mikä ei ole rikki :D

   Poista
  2. Kiitos vastauksista! ^_^

   Ihana kuulla, että olet sinut molempien puoliesi kanssa <3 Eikä silloin kyllä ole mitään tarvetta korjauksille, jos vaan on tyytyväinen :)

   Tuli mieleen pari lisäkysymystä:

   - Missä maissa olet käynyt?
   - Mihin haluaisit matkustaa?

   Poista
  3. Juuri näin :) Olen tyytyväinen molempiin puoliskoihini ja täten pystyn ns. poimimaan parhaat puolet molemmista sukupuolista päältä.
   Viimeisen 5v aikana olen "vähän" matksutellut, olen käynyt 3xPariisissa, 2xLontoossa, 2xRoomassa, Wienissä, Amsterdamissa, Tokiossa, Prahassa, Kyproksella (myös Nikosian "vallatulla" puolella, eli voisi kai sitten Turkinkin lisätä).. Mitähän tuosta vielä puuttuu? Noh, nyt olen lähdössä kuukauden kuluttua (22.7) taas kerran Lontooseen.

   Suunnitelmissa olisi jossakin vaiheessa lähteä New Yorkiin ja vuokrata sieltä asunto 1-2kk ja asua kuten alkuasukkaat :D Ei tarvitse tehdä hotellikuolemaa ja saa paljon enemmän paikasta irti, kun asuu kuten tavalliset ihmiset..

   Poista
 8. Sheivaatko sääret höylällä vai käytätkö vahaa tai esim. jotain Veet tms. merkin tuotteita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä kokeillut Veet:iä joskus vuosia sitten, mutta ei siitä ollut mihinkään. Kun tarpeeksi höyläilee, uudestaan kasvava karva on hennompaa, joten höylä ajaa asiansa :D

   Poista
 9. Heippa!
  Tässä olisi minulta muutama pientä askarruttavaa kyssäriä:
  1. Mitä muut lolitat ajattelevat sinusta?
  2. Seurusteletko? Ja jos, niin millaisen ihmisen kanssa?
  3. Onko sinulla tarvetta huomiolle?

  Kiitos paljon jo etukäteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1. Ensialkuun kun ilmestyin lolita piireihin, porukka oli varmastikin vähän varautuneita, että mikä toikin oikein on? O_o Mutta luulen, että kun kaikki huomasivat, että olen tosissani ja en ole lähdössä mihinkään ja olen tosissani harrastuksen kanssa, on vastaanotto ollut hyvä. Olen ystävystynyt monien kanssa ja varmastikin loputkin minut nykyään hyväksyvät.
   Alku ei ollut helppoa, tässä Pitsiperhosen blogi on hyvä esimerkki asiasta:
   http://pitsiperhonen.blogspot.fi/2011/07/kerran-teella.html#comment-form
   Eli oli vielä aika ita (huonosti pukeutuva lolita) ja ensimmäisiä kertoja ulkona mutenkin ja Ilona postasi teellä käymisestämme.
   Minulle tuli ensin vähän paha mieli tuosta kommenttiketjusta, mutta kielsin poistamasta niitä, sillä kyllä jokaisella täytyy olla lupa sanoa oma mielipiteensä. Ja voi, kyllä Katja ja Ilona puolustivat minua kuin leijonaemot poikastaan :D <3 <3

   2. En seurustele tällä hetkellä. Menetin pitkäikäisen parisuhteen kun tulin ulos kaapista. Mutta tein valintani ja kannan sen seuraukset. En kyllä kadu valintaani...

   3. Hmm.. Kyllä jollakin tavalla varmaankin, huomiota olen kyllä elämäni aikana saanut kyllä jo tarpeeksi, olen ollut nn. MTV3:n aamutv:ssä, radiossa paneeleissa, radiohaastetteluja ja lehtijuttuja niin paljon, että pidän omaa leikekirjaa, mm. Helsingin sanomat, Anna, Eeva, Iltalehti, Ilkka ja mitä kaikkia lehtiä niitä nyt oikein olikaan.. Mutta ne on Tonyn aikaansaannoksia...

   Poista
 10. Hei! On hienoa että sinulla on tämä blogi, olet tosi ihana ja symppis!

  Minua askarruttaa, mahtaako Jenni pysyä ikuisesti n.17-vuotiaana vai varttuuko hänkin niiden vuosien myötä kun elät häntä todeksi, siis lähentyen Tonyn ikää?

  VastaaPoista
 11. Miksi haluat olla nainen ja mies?
  Oletko tyytyväinen "naisellisuuteesi"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ole oma valinta.
   Minun "päässäni" vain asuu kaksi eri henkilöä, valitettavasti molemmilla on sama ruumis :(
   En voi väittää olevani täysin tyytyväinen ulkomuotooni, mutta ei ne kaikki naisetkaan omaan vartaloonsa tyytyväisiä ole :D

   Poista
 12. ahdistaako koskaan elää kahta eri elämää?

  millainen lapsi olit?

  millainen teini olit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1. Ei ahdista. Se on itseasiassa paljon antoisampaa kuin saatat kuvitellakaan. Saan elää kahta täysin erilaista elämää samaan aikaan, poimia molemmista sukupuolista ns. kermat päältä.

   2. Olen aina ollut hyvin helppo lapsi, samaten teininä, jälkeenpäin saatoin kysyä, että mitkä ihmeen teini-iän kriisit ja kapinat? Ei minulla ollut sellaisia :D

   Poista
 13. vielä muutama...

  oletko seurustellut, naisen vai miehen kanssa? tai elänyt avio-/avoliitossa tai rek.parisuhteessa?
  tapailetko tällä hetkellä ketään?

  jos et, kaipaatko kumppania elämääsi?
  millaiset ihmiset "iskevät" sinuun "siinä mielessä"? (=seurustelu/tapailu/seksuaalisessa mielessä.)

  jos on liian henk.koht. juttuja, ei pakko vastata. :)

  minkälaista musiikkia kuuntelet? lempiartisteja?
  lempielokuvasi?
  lempi-TV-sarjoja?
  paras lukemasi kirja, tai parhaita kirjailijoita?

  mitä muuta harrastat kuin lolita-juttuja?

  jokin erikoistaito, joka sinulla on? tai taito, josta itse olet ylpeä tai olet saanut kehuja.

  kylläpä nyt tulikin kysymyksiä mieleen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1. Olen kyllä ollut kihloissa naisen kanssa ja asunutkin (mitäköhän se nyt oli? 4v?) yhdessä, seurustelusuhteita on kyllä ollut enemmän kuin haluan edes muistaa (yli 10).. En ole kyllä ylpeä määrästä, pikemminkin vähän häpeän sitä, etten kyennyt luomaan mitään kestävää.. Tai siis Tony on ollut.. :D
   Tällä hetkellä Tony eikä Jenni tapaile ketään..

   2. Fyysisesti en tarvitse kumppania, henkistä puolta, läheisyyttä ja lämpöä ehkä kaipaisi eniten

   3. Aika vaikea sanoa, koska minuakaan ei ole liialla ulkonäöllä siunattu, joten ulkonäkö on aina ollut toissijainen asia, eli kyllä minuun aina on kolahtanut se kultainen sydän <3 <3

   3. Musiikkimakuni on ihan laidasta laitaan, nyt vanhemmiten on musiikkimakunikin jäänyt vähän jälkeen, eli ei ole oikein mieliartisteja/ musiikkia, vaan kaikki käy! Mutta POP/ Rock linjalle se menee, kotimainen tanssimusiikki kelpaa, sillä osaan tanssia aika hyvinkin.
   Sama pätee myös elokuvia, sarjoja ja kirjoja, eli en osaa oikein nimetä paremmuusjärjestykseen..
   En oikein ole hyvä missään :( Aika keskiverto taapertaja...

   Poista
 14. Huoh sinulle onkin tullut paljon kysymyksiä, mutta niin kai sitten minäkin haluisin.

  Voisitko sinä tehdä postauksen missä esittelet kaikki lolita vaatteesi? (Aivan kaikki mitkä kuuluvat lolitaan ja käytät lolitassa.) Jos haluat niin itsekkin voin tehdä pyynnöstäsi.

  Kiittäen,
  Charming :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisinpa ehkä tehdäkin :) Katsotaan tuossa parin viikon kuluttua, kun aloitan kesälomani...

   Poista
  2. Oiii, vähän siistiä! :3

   -charming

   Poista
 15. Miten vanhempasi ovat suhtautuneet suuntausumiseesi? Entä jos sinulla on sisaruksia niin miten he?

  Minkä ikäisenä laitoit ensimmäistä kertaa naisten vaatteet päälle?

  Onko sinua ikinä uhkailtu jos on tajuttu että oletkin oikeasti mies?

  Kuinka usein pukeudut lolitaan?

  Onko jotain unelmabrändivaatetta? :3

  toivottavasti muotoilin osan kysymyksistäni oikein! ^^;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1. Ne eivät tiedä siitä, ja mitä ei tiedä, se ei satuta/ loukkaa. Äiti asuu Porissa ja Isäni on asunut Virossa jo kai 15v.. Eli ei tule kadullakaan vastaan.

   2. Muistan ensi kerran kun oli mekko päällä! Olin kai 4-5v vanha ja isä siivosi vaatehuonetta, oli kerännyt vaatteen käsiinsä ja sanoi, että nosta kätesi, niin kokeillaan mahtuuko tämä vielä päällesi, mutta se olikin pikkusiskoni vihreä mekko. Tuli kyllä kiire saada se pois, mutta kertoo jotakin siitä, että vieläkin muistan sen!

   3. Ei ole uhkailtu, eikä kyllä juurikaan edes perään huudeltu. Ja ihan hyvä niin..

   4. Vähän riippuu. Kotioloissa ei kyllä jaksa vaivautua, kesäisin on meillä miittejä ja happeninkejä lähes joka viikko, joten pääsee kyllä loleilemaan..

   5. Kaikki ne on yhtä ihania, joten en kyllä oikein osaa nimetä yhtä tai kahta ihaninta...

   Poista
  2. Kiitos vastauksista!

   Mainitsit tuolla että kaikki lähimmäiset eivät asiasta tiedä ja olet kumminkin ollut televisiossa ja lehdissä, aika monessakin, niin mietin että eikö sinulla ole pelkoa että "jäisit kiinni" niille joilta pidät asian salassa?

   Poista
  3. Miksi pelkäisin? En salaile/piilottele itseäni millään tavalla ja jos ne jotka eivät vielä tiedä näkevät/ tunnistavat minut, niin siitä vain :D Se on sitten sen ajan keskustelujen paikka. Mutta niin kauan kuin eivät tiedä, en vapaaehtoisesti kerrokaan...

   Poista
 16. faces on myynnis Hello Kitty tavaraa jos sinnuu kiinnostais? :D

  VastaaPoista
 17. kun puhut ääneen niin ovatko eri persoonasi puheäänet erilaiset? Jennillä naisellinen ääni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi varmasti kiinnittää asiaan huomiota, mutta en ole tehnyt sitä.. Ääneni ei välttämättä kuitenkaan ole se kaikkein syvin rintabasso, joten pienellä opettelulla tuokin hoituisi :D

   Poista
 18. -Haittaako jos sulle tulee puhumaan jos näkee kaupungilla, tms? :3 tai pikemminkin miten reagoit jos joku blogisi fani tulee puhumaan?

  -Mikä on a)positiivisin reaktio toisilta ihmisiltä sinua ja esim. pukeutumistasi kohtaan b)negatiivisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1. Ei tietenkään haittaa :)
   Ja erittäin mielellään saa tulla puhumaan, jos luulevat, että minä olen niin mielenkiintoinen ihminen, että juttuseurani kinostaa.. Hih! =^_^=

   2. Kaikki reaktiot ovat positiivisia, oli ne sitten negatiivisia tai positiivisia. Pääasia, että herättää huomiota! Hih!
   Tietenkin ihastelut tyyliin, "Oi, kun sä oot söpö, saaks susta ottaa kuvan" tai pikkutyttöjen kommentit äidilleen "Äiti, äiti, kato, Prinsessa" ovat aina yhtä mukavia.
   Niitä perästä huuteluita ei oikeastaan edes kuule, on korviin kasvanut jonkinlaiset korvatulpat, jotka suodattavat ne aina hyvin pois, en ainakaan kovin usein niitä edes kuule :D

   Poista
 19. Olen teikäläisen bogannut muutaman kerran erinäisissä tapahtumissa ja kiinnostusta on herättänyt, mutta enemmän tai vähemmän rajoittuneen sosiaalisuuteni takia en ole uskaltanut tulla juttelemaan, mutta päätin nyt Priden siivittämänä tulla stalkkaajakaapista seuraamilleni ihmisille, kun tuntuu että on ihan kohteliasta sanoa hei jos blogeja tirkistellä aikoo. Senat sakasin meinaa vain mennä kun jännittää.

  En hirveän pitkään ole blogiasi lueskellut, mutta vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta ja suoranaisesti ihailen rokeuttasi olla sitä mitä tunnet olevasi.

  Omat kysymykseni ovat:

  1: En tietenkään jalankokoasi tiedä, mutta onko koskaan vaikea löytää Loleiluun sopivia kenkiä? Entä sukat/sukkahousut?

  2: Mitkä ovat suurimmat inspiraatiosi pukeutumisen suhteen, vai onko enemmän semmoista ”musta tuntuu tänään tältä” –fiiliksellä menemistä?

  3: Mitkä ovat suosikkiasusteesi?

  4: Jännittikö alkuaikoina lähteä ihmisten ilmoille pitsiunelmissa ja ruseteissa?


  Kiitos vastauksista jo etukäteen! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, että vastaus kesti hieman, meinasi jäädä vähän kaiken muun alle...

   Hih! Ei minua tarvitse pelätä (eikä varmaan ketään muutakaan ihmistä!). Kyllä minulle saa tulla sanomaan moi :)

   1. Loli uskottavia kenkiä kyllä löytyy esim bodylineltä, mutta brändikengät ei kyllä mahdu mitenkään. Sukissa ja sukkiksissa ei ole mitään ongelmaa, minulla on kuitenkin suhteellisen pieni kavio :) Ja vaikka olisi vähän isompikin, kyllähän ne venyy...

   2. Kyllä menen enemmänkin fiilispohjalta.

   3. Yikes! En oikein osaa suosikkiasusteesta sanoa mitään, mutta jos yksi pitäisi sanoa, niin rakastan yhtä metan luonnonvalkoista rusettia :)

   4. Itseasiassa vähemmän kuin voisi kuvitella. Se oli tavallaan kuin olisi laittanut jonkinlaisen rooliasustuksen päälleen ja leikkinyt jotakin roolia. Sen suojissa oli yllättävän helppo olla.
   Ensimmäinen julkinen ulostuloni oli aikalailla tasan 2v sitten, kun menin klo 15.00 kolmen sepän patsaalle Pride viikon avajaisiin. Silleen aika vaatimattomasti ja huomiota herättämättömästi :D
   Mutta ajattelin, että jos tästä selviän hengissä,selviän mistä vain.
   Ja tässä sitä edelleen ollaan :D

   Poista
 20. Kiitos vastauksistasi~! Ja ei haittaa että kesti, hiljaa hyvä tulee. : >

  VastaaPoista
 21. pakko kysyä kun sanoit ettei tony eikä jenni tapaile ketään, ettähyväksyisitkö jos tonylla ja jennillä olisi yhtäaikaa joku? ja oletko bi tai homo?olet hirveän persoonallinen ja ihailen rohkeuttasi! onko tonyllakin facebook?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tapaile ei.. Hmm.. Riippuu siitä kummalta sitä kysyy ;) Ja kuka tämä joku sitten olisi..
   Tony on "punaniska" hetero, eli ei ikinä voisi kuvitellakaan olevansa miehen kanssa, Jenni on taas ehkä vähän "bi curious", eli pojat kiinnostaa ensi sijaisesti, mutta ei kai tytön kanssakaan olemisessa mitään vikaa olisi... Hih!

   Eli Tony ja Jenni on molemmat heteroita, Jenni ehkä voisi olla vähän kiinnostunut myös tytöistä..
   Ota tuosta nyt sitten selvää!

   Kiitos tuosta. On vain rikkaus, että maailmassa on persoonallisia ja erilaisia ihmisiä, ettei tämä olisi niin ankea ja harmaa paikka.

   On Tonylläkin naamakirja, mutta aika hiljaista siellä on, eipä juurikaan päivityksiä ole ;)

   Poista