lauantai 15. kesäkuuta 2013

Peruutuksien päivä..

Peruutuksien päivä ja picnik kaivarissa


Paruutuksia, peruutuksia.. Sitähän tämä päivä piti sisällään. Ihan alunperin ohjelmassa piti olla tälle päivälle vain lolita valokuvausmiitti Kaisaniemen puistossa sekä kasvitieteellisessä puutarhassa, mutta jouduin perumaan omalta kohdaltani sen. Noh, tietenkin meno peruuntui ja ajattelin, että JESH, pääsen miittiin sittenkin. Miitti oli kuitenkin peruttu valokuvaajan sairastumisen myötä. Noh, lähdetään sitten shoppailemaan mentaliteetilla "shop until you drop", tarvitsisin kuitenkin kipeästi vähintään uudet kesäkengät. Makutuomarini sitten peruikin tulonsa :( Huoh..
Sain sitten shoppailu kumppanikseni Inkan. Ja löysimme molemmat uudet kengät:


Viime viikonlopusta rohkaistuneena lähdin taas paidassa ja hameessa liikenteeseen. Ja taaskaan kukaan ei kiinnittänyt mitään huomiota minuun.. Mitä teen väärin? Vai teenkö sittenkin jotakin oikein, jos onnistun sulautumaan harmaaseen massaan?


Ja sitten kuvaspämmiä löydöistä:

Onnistuin heti saamaan uusiin kangaskenkiini vihreätä väriä nurmikosta :(

Shoppailuiden jälkeen suuntasimme Kaivopuistoon, jossa oli Elisen transsukupuolisuuden diagnoosin ansiosta järjestämä picnik. Tapasin taas paljon uusia ihania ihmisiä ja lapsia oli picnicillä varmasti yhtä paljon kuin aikuisiakin.. Kiitokset kaikille osallistujille minunkin puolestani ja Eliselle vielä kerran onnea ja voimia raskaalle taipaleelle!Elise keskellä sinisessä mekossa

Anukatariina ja hänen vaimonsa. Saatte arvata, kumpi on kumpi :)

Aurinko alkoi laskemaan puiden taakse ja alkoi tulla vähän vilu ja olikin sitten aika tulla kotiin blogia kirjoittamaan...


19 kommenttia:

 1. Alkuun pitää sanoa että nostan sulle hattua. Ei oo helppoa olla aidosti erilainen.

  Mulla nuorena ei ollut minkäänlaista Hello Kitty kautta, suorastaan dissasin brändiä. Nyt 29 vuotiaana tykkään Hello Kittysta :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kertoo asiasta aika paljon, että minulla kesti 40v tulla ulos kaapista (on aika yleinen ikä tulla ulos sieltä..?) Ja kuten kaikkia muitakin, niin minuakin kaduttaa nyt, etten tehnyt sitä jo 20v sitten :(

   En ole aina ollut Kitty fani, mutta jotenkin se vain kolahti ja kovaa samaan aikaan ulostuloni kanssa. Olet varmaan huomannut (helmikuulta?) Kitty postaukseni?

   Poista
 2. Oletko mies?Jos oot niin miks sulla on rinnat? Ootko homo vai lespo? Oot upee oikeesti. Ja jos oot mies, miks sun nimi on Jenni?Sori jos olen ahdistava, mutta mäkin nostan hattua ja korkeelle.

  VastaaPoista
 3. Vaikeita kysymyksiä ja vielä vaikeampia vastauksia :D

  Rinnat ei ole omat, parasta vain mitä irtokappaleina kaupasta saa.. Niiden käyttäminen vain tuntuu luonnollisena osana identiteettiäni, kuten kenellä tahansa naisella.

  Elän kahta elämää, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Toinen minäni, Tony elää arkisin klo 7-15 on punaniska umpi hetero, eli vain tytöt kiinnostavat. Ajatuskin miehen kanssa olemisesta ällöttää!
  Jennin tilanne onkin sitten vähän monimutkaisempi. Vaikka ruumis onkin molemmilla "persoonillani" yhteinen, on henkisesti Jennikin hetero, eli tottakai tyttöä kiinnostavat pojat :) Ota siitä nyt sitten selvää..

  (Lähestulkoon) jokaisella "pukeutujalla" tai trans ihmisellä on myös nimi toiselle persoonalleen. En kyllä haluaisi totella nimeä Tony, kun liikun kaupungilla Jenninä :)

  Olen vastaillut näihin kysymyksiin aiemminkin (en kyllä täällä), joten ne eivät ole uusia, eivätkä minua punastuta, enkä salaile puoliani.
  Mikäli minut johonkin lokeroon on pakko laittaa tai jonkinlainen diagnoosi antaa, paras olisi lienee transgender, kannattaa vaikka googlettaa tuo termi.
  Eli koen päässäni olevan kaksi eri henkilöä, elän fyysisesti ja myös henkisesti kahta elämää. Molemmilla puolillani on oma kaveripiirinsä, omat harrastuksensa ja myös kiinnostuksen kohteet..

  Toivottavasti tämä nyt vastasi johonkin kysymyksiisi, luultavasti vain sekoitti sinua entistä enemmän... Nämä eivät ole niin yksiselitteisiä juttuja...

  VastaaPoista
 4. Minäkin arvostan sinua persoonana paljon, mutta jos olen 100% rehellinen sinulle, en ikinä haluaisi elämääsi. Ihan liian monimutkaista ja vaikeaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ole vaikeaa :)
   Itseasiassa mä olen elämääni hyvinkin tyytyväinen ja se on helppoa.
   Pystyn poimimaan molempien sukupuolten parhaat puolet ilman niitä haittapuolia :D

   Poista
 5. Toi voi olla myös elämän rikkaus. Kuinka paljon enemmän erilaisia ihmisiä tapaat ja saat ystäviä koko elämän kirjon alueelta.
  iku ystäväsi Inka. ��

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, sielun sisko..! Kerrankin on löytynyt ihminen, joka oikeasti on samanlainen kuin minä. Ps. Omistat _IHANIA_ mekkoja! <3

  VastaaPoista
 7. Njaa, mies ja nainen samassa.. Erikoinen yhdistelmä. Aika noloa ja jännittävää samaa aikaa. Itse en noin kamalaa elämää eläisi. HYI!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Sinun ei tarvitsekaan; riittää, että Jenni itse saa kokea olevansa sitä mitä haluaakin. Nolous on siitä kuitenkin kaukana, Jenni saa jatkuvasti positiivista palautetta kadulla kulkiessaan.

   Kaikilla asiat eivät ole läheskään niin hyvin: Suurin osa Jennin kaltaisista ei uskalla olla sitä mitä ovat ja liikkua vapaasti muiden ihmisten keskellä. Osa taas ei kykene saavuttamaan sitä, mitä he haluaisivat olla, esimerkiksi kokonsa takia.

   Poista
  2. Kiitos Anukatariina. Sanoit tuon paremmin kuin itse olisin osannut :D

   Poista
 8. Ihailen asennettasi ja rohkeuttasi! <3

  Rivien välistä olin lukevinani, että olet jo pienestä pitäen halunnut pukeutua tytöksi? Vai käsitinkö oikein? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän kaikki crossdressaajat ole huomanneet taipumuksensa jo pikkutyttöinä :D
   Eli en oikein usko, että nämä tulee ilmi vasta 50v tms..
   Kenties joku fetismi johonkin vaatekappaleisiin tms voi tulla esiin myöhemminkin..

   Poista
 9. Onko noi kengät Seppälästä? Oon kattellut siellä tollaisia ihanuuksia mutta kokoja ei taaskaan ole ollut (kirottu koon 42 jalka) :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seppälästähän nuo löytyivät. Vaikka mulla on (kai) aika leveä lesti, aina löytyy joitakin, jotka minunkin kaviooni mahtuvat.
   Vähän riippuu kengistä, mutta koot 40 tai 41 menee hyvin :D

   Poista