keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Uudet tytöt (not safe for work)

Mietin pienen hetken kehtaanko tehdä tätä päivitystä vai en, mutta sitten tulin hyvin nopeasti lopputulokseen, että tämä on minun blogini ja jos jotakuta ei tämä aihe kiinnosta, ei tätä ole pakko lukea.
Eli postauksen aiheena on RINNAT ja tässä tapauksessa omien puuttuminen ja mitäs nyt sitten asialle pitäisi tehdä.. Ja kuitenkin rinnat ovat minulle, kuten kenelle tahansa naiselle tärkeä osa minuutta ja identiteettiä. Joten nostetaan kissa pöydälle

Luoja ei ole asettanut meitä kaikkia samalle viivalle, joten lähes jokainen meistä kuitenkin käyttää pikku kikkoja saadakseen rintansa näyttämään suuremmilta tai terhakoimmilta, käyttää sitten push-uppeja, meikkaamista tai vastaavia keinoja. Ja kyllähän te (ainakin lähes) kaikki olette joskus käyttäneet teini-iässä ns. "kanafileitä", eikös? Tämä on nyt sitten postaus isojen tyttöjen kanafileistä ;)

Minä olen siitä onnellisessa asemassa, että voin vaihtaa kuppikokoa mielen mukaan, joten tilasin viime viikon tiistaina breastformstoresta itselleni taas uudet silikonit, tällä kerralla hieman suuremmat kuin mitä minulla ennestään. Yläruumiini on kuitenkin kohtalaisen kookas, joten vaikka itse henkilökohtaisesti pidänkin hieman pienemmistä rinnoista, täytyy rintojen olla kuitenkin suhteessa yläruumiiseen. Joten minulla a-kupit tai pienet b-kupin rinnat eivät näytä hyviltä. Kokotaulukko tuolla sivuilla ei kerro kuitenkaan mitään, joten tilaaminen menee ihan arpapeliksi. Minulla on noista silikoneista jo kokonumerolla 2 olevat, ja toista mallia jotka ovat kokoa 4 (wanhat, eikä yhtä hyvät), joten nyt tilasin kokoa 5 olevat.

Ja tänä aamuna UPS:n kuljettaja sitten jo soittikin, että paketti olisi tulossa aivan kohta. Paketti oli hyvin pakattu ja sisältöä ei voinut päätellä laatikon mukaan.


Tässä he nyt ovat. Mittasuhteita varten likainen Kitty kuppi. Silikonit ovat todella pehmeät ja tuntuvat kädessä aivan aidoilta, kuten myös nännit. (tiedän kyllä miltä niiden pitää tuntua.. Hih!)


Tässä kuvassa wanha, kokoa 2 oleva vasemmalla ja uusi kokoa 5 oleva oikealla. Ero ei ole valtava mutta pikaisesti katsottuna juuri se yksi kuppikoko mitä ajattelinkin


Nämä ovat kaikki tarkoitettu myös pysymään paikoillaan ilman liivejäkin, joten tilasin samalla lisää tarkoitukseen tehtyjä, valmiiksi muotoon leikattuja liimalappuja, sekä "uudistuslappuja" (en nyt keksi parempaakaan nimitystä), jolla liimapinnan saa uusittua 2-3 kertaa ilman että niitä tarvitsee vaihtaa


Tässä kuva tytöistä paikoillaan. En liimannut niitä, vaan sujautin ihan tavallisiin liiveihin ja jätin tarkoituksella vähän silareiden reunoja näkyviin. Niiden väri on aika lähellä ihon omaa väriä, mutta ei täysin.. Eikä tarvitsekaan, sillä ei niitä ole näyteltäviksi tehtykään.. (Whoaah.. Nyt vasta huomasin kuinka hirveän näköiset allit käsissä oikein onkaan..)


Koko paketti maksoi n. 260€, joka on iso kasa rahaa, mutta nämä eivät ole kertakäyttöiset ja varovaisesti käytettynä kestää vuosia, joten hinta-laatusuhde on mielestäni kohdallaan.7 kommenttia:

 1. Kyllä hyvältä näyttää! Tulikin tosta mieleen että voisi itsekin hommata jotain täytettä rintaliiveihin kun itselläni niin leveät hartiat ettei tissini näytä miltään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kun kerran kukaan ei siitä ikinä saisi edes tietää mitään, vaan itsetunto nousisi paremman poven myötä, anna mennä vain! :D

   Poista
 2. Vautsi, ompas aidon näköiset (ainakin liiveissä)! Kyllähän tuommosesta laadusta onkin valmis maksamaan sitten vähän enemmän :)

  VastaaPoista
 3. Toistaiseksi itse käyttänyt kynttilägeelistä ja tuorekelmusta väsättyjä. Tuollaiset kunnon silikonista olevat ollut kauan jo haaveena. Jäänyt vain kun sopiva koko hakusessa ja maksaahan aikas. Hattua nostan sinulle kun olet oma itsesi, voi kun olisi itselläkin enemmän uskallusta.

  Yksivain-

  VastaaPoista
 4. Pakko naisena valistaa, ettei ne kanafileet suinkaan ole tarkoitettu isompien tissien feikkaamiseen (edes teini-iässä) vaan korvaavat rintaliivit jos olkaimet tms ei voi asun takia olla näkyvillä :) Esim vanhojen tansseissa itse käytin, aivan ilman liivejä en kehdannut tanssia.

  VastaaPoista
 5. Voisitkos kertoa mitkä nuo kanafileet ovat?:)

  VastaaPoista
 6. Söötit! Vaikka itse pidän omista nöpöistä poikarinnoistani, nuo näyttävät todella houkuttelevilta!

  VastaaPoista