lauantai 19. heinäkuuta 2014

Päivä Porvoossa

Olen jo varmastikin viimeiset 10v käynyt ainakin kerran kesässä Porvoossa. Välillä olen ottanut sen picnicin kannalta, eli ottanut eväät mukaan ja mennyt Porvoonjoen rannalle hyvän kirjan kanssa istuskelemaan ja välillä sitten vain kävellyt pitkin ja poikin vanhaa kaupunkia ja vain nauttinut tunnelmasta.Tänä kesänä sain sitten mukaani Katkan. ( Ja joka ehtikin jo ennen minua kirjoittamaan oman postauksensa matkasta)
Ja kuten Katja lupasi että täältä löytyy kuvia, niin kai se on sitten pakko laittaa oikea kuvaspämmi tänne.
Porvoo, olkaa hyvät!Porvoon vanha kaupunki on täynnä pieniä vintage putiikkeja, joista varmasti se suurin ja kaunein on Doris&Duke, jonne olisi saanut helpostikin uppoamaan useammankin sata euroa, mutta tällä kerralla hillitsin luontoni ;)Löysimme myös iki-ihanan wanhan leikkikalukaupan jossa kassakonekin oli varmaankin jo 100v vanha..Teki mieli ostaa näitä pahville painettuja "paperinukkeja", mutta tyydyin vain ottamaan ne kameralla mukaan.Ja tämä huonetaulu on niin totta: "Emme lopeta leikkimistä koska vanhenemme, vaan vanhenemme koska lopetamme leikkimisen"


Sitten olikin jo teeaika ja saamamme salaisen vihjeen perusteella suuntasimme Google Mapsin avustamana Cafe Helmeen. Kahvila on sisustettu wanhanajan teehuoneen henkeen, eikä sitä oikein pysty edes sanoin kuvaamaan. Suosittelen pistäytymään siellä, mikäli Porvoossa käytte.
Olimme kovin hämmästyneitä, sillä siellä oli joka paikassa lappuja, jossa kiellettiin valokuvaaminen. Noudatimme kehoitusta muuten, mutta pitihän sitä nyt edes yksi kuva herkuista ottaa.Ja tähän loppuun sitten vielä sekalainen valikoima maisemakuvia. Ja ei, tässä Porvoo postauksessa EI näy Porvoon kirkkoa, vaikka sielläkin kävimme ;)


Kaikki on vinksin vonksin tai ainakin heikunkeikun...6 kommenttia:

 1. voi että, nyt tuli kamala himo pistäytyä porvooseen!:33
  ihana postaus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitse vain joku aurinkoinen päivä, niin Porvoo on todellakin mitä ihanin kesäkaupunki.. Ja esim. pk seudulta sinne pääsee bussillakin alle tunnin. Tai sitten iki-ihanalla J.L Runebergilla kauppatorilta: http://www.msjlruneberg.fi/fi/aikataulu.html

   Poista
 2. Nyt kyllä harmittaa kun asun liian kaukana tuota porvoota D: haluan sinne! D: ihana postaus, tykkään paljon :3


  http://inku-chan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Näyttää ihanalta paikalta ja voi kun itsekin pääsisi tuonne Doris & Dukeen, näyttää upealta paikalta! Tahtoooooo käymään :O

  Ja outoa, ettei saa ottaa kuvia teehuoneella, yleensä ne saa nimenomaan hyvää mainosta siitä, että räpsäisee kuvan tai pari ja laittaa blogiin.

  VastaaPoista
 4. Porvoossa todellakin kannattaa tulla käymään! Doris ja Duskesta löytyy ihania retro ja vintage juttuja, vaikkapa lahjaksi! Ja taidetehtaalta löytyy nuoremmille muotiliikkeitä? ;)
  T. 14 vuotta porvoossa, ja oon 14w

  VastaaPoista
 5. This post is so full of cute things! I love this boutique =O

  http://luniechan.blogspot.com

  VastaaPoista