sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Loma, loma, loma, lomaaa!!!

On se ihan hyvä pitää talvilomat pois, ennenkuin kesälomat painaa päälle, ja viimeinkin sain sitten rukoiltua itselleni lomaviikon.
Maanantai päivä oli minulla ihan vapaata, joten nukuin pitkään ja vain latailin akkuja sohvalla röhnöttäen koko päivän, enkä edes ovesta ulos poistunut.

Tiistaina sitten lähdin takkiostoksille ja joskus se päivä paistaa risukasaankin, kun myyjä unohti piipata sen, joten sain sen sitten ilmaiseksi.. Pienen hetken omatunto suorastaan käski mainita asiasta, mutta lompakko kielsi ;)
Tässä ilmeeni kun saa takin ilmaiseksi :D


Keskiviikkona sitten olin Marjon kanssa Itiksessä kiertelemässä ja törmäsimme Halosella näihin ihanuuksiin, mutta kun jalka on se mikä se on :(


Marjo sitten vähän tempaisi ja kävi ottamassa toiseen korvaansa uuden lävistyksen ja käytiin varaamassa hänelle aika tatuoinnille. Kun 20v sitä suunnittelee ja himoitsee, on jo korkea aika tehdä asialle jotakin!
Kyllä minäkin kyselin hintaa Hello Kitty tatuoinnille, mutta hinta kyllä vähän hirvitti, mutta ehkäpä joku kerta...

Torstaina sitte suuntasimme Millan ja Teijan kanssa keskustaan, tässä Milla ihanan sinisen tukkansa kera


Ja Teija MLP paidassa kera pikkuisen suloisuuden :) Ei yhtään edes kiukutellut/ huutanut vaikka saimme menemään yli 4h kampissa...


Tässä yhteiskuva kenkäsaaliistamme. Mun 3 mustat peruskengät ovat nuo vasemmalla, Teija löysi itselleen sitten Jeffrey Campbellin korottomat ihanuudet ja Milla sitten 2 biletyskengätTässä lähikuva Teijan Campbelleista, on kyllä ihanat :D


Hufvustadsbladet näyttää tykkäävän kovasti minusta, sillä Jenny Bäck niminen toimittaja otti yhteyttä melko pian edellisen artikkelin jälkeen. Hän oli kiinnostunut artikkelissa mainitusta brolita käsitteestä. Ja kukas muu juttuun sopisi mukaan paremmin kuin Momochuu. Ja ollaanhan me oltu jo aikaisemminkin samassa lehdessä, poseerattu oikein etukannessa


Pitkään saimme pähkäillä, että saimme aikataulut sopimaan ja vihdoin sitten perjantaina saatiin kaikki paikalle. Toimittaja tuli kuvaajan kanssa paikalle ja nostan kyllä hattua, sillä hän oli tehnyt kyllä kotiläksynsä hyvin. Oli ottanut selvää sekä lolita tyylin että transpuolen asioista selvää.
Ensin istuimme vain keittiössä ja juttelimme asioista, sen jälkeen oli vuorossa kuvaussessio, jossa olimme Momochuun kanssa ensin loleissa ja sen jälkeen otettiin kuvat miesmoodissa. Sääli, että ulkona oli niin huono sää, mutta kuvaaja halusi lähteä merenrannalle ottamaan kuvia. Siellä sitten paleltiin pikkuhepeneissä, kun myrskytuuli riepotteli ja kylmä tihkusade kasteli :(

Ja aina kun lolitat kokoontuvat, on pakollisen kenkäkuvan vuoro:


Ja kun kerran kuvaaja otti meistä varmastikin 300 kuvaa, niin pitihän sitten jo ihan vastavuoroisuuden nimissä ottaa heistäkin sitten yksi kuva. Jenny Bäck vasemmalla ja hänen kuvaajansa Laura oikealla.


Meistä pitäisi tulla sitten 2-3 sivun juttu ensi viikon HBL:n, mutta siitä sitten seuraavassa postauksessa...

4 kommenttia:

 1. Sustahan tulee vielä ihan ehta julkkis! :D Tos viimeses kuvas muuten huomasin ny kunnolla ton ison kisulin.. on se aika suuri niinkun ihmiseen verrattuna.. o___O ( Tuli mieleen et jos tommonen iso kitty heräis eloon ja tulis yöllä puree varpaita.. >:D ) ´' Mul on mahtava mielikuvitus C: '' .... ( Mitä ihmettä mä taas hörisen.. ._.? )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Kittyllä ole suuta :D Joten se vain korkeintaan hellästi käpälällään kaivaisi varpaan välejäsi ja kutittelisi jalkapohjiasi, ei sen enempää..
   Ei niitä tartte pelätä! Hih!

   Poista
 2. näytät vähän possulta. :) (eipahalla)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielipiteistä ei kannata pahastua, en minäkään niin tee :D

   Poista