keskiviikko 14. elokuuta 2013

Lontoo 22-25.7 osa 2/3

Toinen aamu koitti kuumana ja aurinkoisena Onneksi ei ihan yhtä kuuma kuin edellinen päivä, jolloin lämpötila oli kuulemma +31C Aamulla klo 8 oli "vain" +24C. Oli pakko laittaa kello aikaisin soimaan, sillä aamiainen oli hotellissa vain 8-9.30. Aamiainen ei mikään ihmeellinen ollut, kahvia/teetä, paahtoleipää (valmiiksi paahdettuna tuotiin pöytään ja lisää tuli lähes pyytämättä!), marmeladia, juustoa, muroja valmiissa annospakkauksissa, siinä about kaikki. Mutta kyllä sillä pärjäsi pitkälle päivään.
Aamupalan jälkeen hyppäsimme samaan kiertoajelubussiin jolla edellisenä päivänä ajelimme, sillä lippu oli voimassa 24h ja tiesimme, että se menee suoraan Madame Tussaudein vahakabinetin eteen.
Tässä samassa kuvassa Sherlick Holmes sekä Lontoon kaupungin turistiopas knalli päässä. Molemmat tarvitsivat samanlaisia salapoliisi taitoja, tässä opas soittaa jonnekin ja ottaa asioista selvää


Kabinetin edessä oli "pieni"mutta hallittu härdelli. Noh, ymmärtäähän sen, jos siellä on lähes 3 milj. kävijää vuodessa, eli lähes 10.000 kävijää päivässä.


Olimme jo jonkun aikaa jonottaneet "pikakaistalla", koska meillä oli liput jo valmiiksi ostetut, kun tämä kyltti tuli vastaan: Eli jonotusaika tästä eteenpäin arviolta 3h! Noh, onneksi sentään ei ihan niin kauaa tarvinnut jonottaa, mutta kuitenkin n. 1.5h. Kuten sanoin edellisessä postauksessa, ei välttämättä kannata sitä lippua etukäteen ostaa, siinä säästää n. 2.5€/hlö, mutta toisaalta...
Liputtomien kaistalla oli jonoa n. 5 minuuttia!


Lopulta pääsimme sisään viettämään aikaa tähtien kanssa. Kirsi pääsi istumaan George Clooneyn kainaloon


Maailman suurimmat hauskuuttajat, minä ja Jim Carrey


Pääsin minäkin lempeä etsimään, mutta Hermione (Emma Watson) oli jotenkin niin kovin kylmä ja etäinen eikä oikein lämmennyt minulle :(


APUA! Vampyyreitä! Mut miks noi tytöt ei pelkää yhtään?Ja se pakollinen Marilyn MonroeJa sitten vähän kuninkaallisia. Catherinen ja Harryn kanssa poseeraamiseen oli TODELLA pitkä jono, pienenä vihjeenä "It´s a boy!" A kind of Magic (Youtube)


Kierroksen lopuksi oli ihan hauska "vaunuajelu", sekä 4D elokuva, jossa supersankarit pelastavat Buckinghamin palatsin

2 kommenttia:

  1. Hyviä kuvia. Ei hirvitä vahapäöt. Lontoo ei oo mun suosikki mut kiva ku viihytte ;)

    VastaaPoista
  2. Apua, nyt tuli halu itsekkin päästä käymään tuolla joku päivä c: Vaikka tuo jonottaminen ei kuullosta mitenkään innostavalta :c Hienoa on se, että olette viihtyneet Lontoossa (:

    VastaaPoista