maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsisäisen viettoa

Minulla ei ole mitään pääsisäisen viettoon kuuluvia rutiineita, en ole koskaan käynyt kävelemässä kirkkoa ympäri, enkä pitkäperjantaina sulkeudu kaappiin, sirottele tuhkaa päälleni, lue raamattua enkä kadu tekemiäni syntejä. Minulle pääsiäinen tarkoittaa vain pitkiä ja tylsiä palkallisia vapaapäiviä.
Ja vaikka olenkin aika introvertti ihminen, jolle ei tee yhtään tiukkaa istua vaikkapa 3-4 päivää sisällä näkemättä ketään, olematta missään yhteydessä keneenkään, tekee minunkin joskus mieli sosialisoitua.

Nyt minulle riitti pelkkä perjantain erakoituminen, lauantaina sitten lähdin Katjan ja Annin kanssa ulos tarkoituksena käydä parilla kirpparilla ja syömässä.

Kurvasin Kitty autollani Katjan luo sovittuun aikaan, mutta arvaahan sen. Tytöt olivat heränneet vasta about 10 min aiemmin, mutta ei meillä ollut kiirettä


Pääsimme viimein liikkeelle ja ensimmäisenä suuntasimme Jäähallin kirppikselle. Paikka oli hyvin tyhjä, useita pöytiä oli vapaana, ainoa mainittava kirppislöytö löytyi sieltä. Selasimme erästä rekkiä ja myyjä tuli esittelemään; "Tämä sopisi teidän tyyliinne, tämä hame on Japanista etc". Vilkaisin merkkilappua ja sieltähän pilkisti maaginen sana "Baby". Katja ja Anni ei meinanneet pysyä bloomerseissaan, mutta pidin pokkani ja kysyin hintaa "15€" "Plääh.. Mitäpä jos maksaisin tästä 10€" ja se kelpasi.
Aito Baby The Star Shine Brightin (mekko) hame (//kähmäräpäläedit/) pilkahintaan. Tuo vastaisi sitä, että löytäisi aidon Pradan laukun 5 Eurolla.Taisi myyjä huomata sen jälkeen kun lähdimme pöydästä, että taisi tehdä huonot kaupat :)

Jäähallilta suuntasimme Kaapelitehtaan kirppikselle. Parkkipaikkoja ei meinannut löytyä ollenkaan ja kun viimeinkin pääsimme ovelle, oli siellä 100m jono. Päätimme lähteä ensin syömään, koska kirppis oli siellä kuitenkin klo 17 saakka.

Paikaksi arvalla valikoitui viimein Thaimaalainen ravintola Tamarin ja ruokia odotellessa oli sitten asukuvien vuoro.


Kaikki päätyivät samaan ruokaan Pad mad mamuang him ma, eli paistettua lihaa cashew pähkinöiden ja riisin kera


Ja jälkiruoaksi sitten menimme vieressä olevaan The Ounceen ja myös täydentämään teevarastojamme. Tässä ryhmäkuva meistä


Bloggaaja "juomassa teetä"


Kahden teepannullisen jälkeen suuntasimme uudelleen kaapelille ja nyt väen suunta oli sisältä ulos, eikä ollut enää mitään ruuhkaa.
Kirpparia mainostettiin myös bloggaaja ja vintage osastoilla, mutta kummatkin olivat aika mitäänsanomattomia. Tässä kuva parvelta alas myynti pöydille.


Ainoa mikä kiinnitti huomioni olivat Hello Kitty korkkarit, sääli vain että niiden koko oli 37, joten mun koipeeni niitä oli ihan turha edes sovittaa, joten ne jäivät ostamatta...5 kommenttia:

 1. No aika huikea löytö tuo hame! :O Harvoin myyjät ovat noin pihalla tuotteidensa arvosta :D

  VastaaPoista
 2. Hyvä pupunen, Babyn tuote on hame eikä mekko niin kuin tuossa kirjoitit. Ompelijana tämä pisti aika pahasti silmään ja en voinut olla huomauttamatta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kähmäräpälä iski jälleen..
   Nyt on toki korjattu :)
   Kiitos tuosta!

   Poista
 3. Voi ihana Jenni. Viikonloppu meni blogisi lukemisessa. Mainio neiti olet �� Aurinkoa ja keijupölyä päiviisi toivottelen minä.

  VastaaPoista
 4. Omg noi hello kitty kengät olis ollu niin nätit ;;;3;;; miksi kaikk ihana pitää olla aina liian pientä :''DD

  VastaaPoista