lauantai 27. joulukuuta 2014

Täysi Lompakko määräsi, että jokaisen oli mentävä lähimpään kauppakeskukseen. Siellä kaikkien luottokortit merkittiin kirjoihin kauppalaskua ja suuria alennuksia varten.

Myös Jenni, Katja ja Jonna noudattivat käskyä. He lähtivät kotoaan Laajasalosta ja Mellunmäestä Itäkeskukseen. Matka oli pitkä ja hankala varsinkin Katjalle, jolla oli vaatekriisi.

Itäkeskuksessa oli paljon ihmisiä. Kaverukset eivät mahtuneet ravintolaan vaan heidän oli otettava Mäcissä smoothiet.

Jonna toi Jennille puvun. Puku oli harmaa ja aika ihon myötäinen

Oli iltapäivä. Vartijat vartioivat kansaa. Äkkiä vartijoiden eteen ilmestyi enkeli. Enkeli sanoi:
- Älkää pelätkö! Minulla on iloinen uutinen. Jenni on löytänyt itselleen puvun uutta vuotta varten. Menkää katsomaan häntä!

Vartijat lähtivät heti Jennin luo. He löysivät sovituskopin, jossa Jenni sovitti pukua. Vartijat kumarsivat hartaina. He olivat iloisia.

Vartijat kertoivat kaikille, että Jenni, ihmisten auttaja ja Kittyjen keräilijä, oli valmis uuden vuoden rientoihin.
Yön tähdet loistivat kirkkaina. Jonna istui ja kuunteli yön ääniä. Jonna oli hämmästynyt. Hänen ystäväänsä tervehdittiin kuin kuningatarta!

Kaikki tämä tapahtui ensimmäisenä joulun jälkeisenä lauantaina.

Jooh, en voinut vastustaa kiusausta. Toivottavasti kukaan nyt ei loukkaannu tästä rienauksesta :)En ole todellakaan kirjoittanut pitkään aikaan yhtään mitään, koska ei ole ollut oikein mitään kerrottavaa. Minun elämäni on loppujen lopuksi aika tylsää ja ehkäpä tuo ask tilini on jollakin tavalla vähän korvannut tätä blogia.

Mutta nyt tulee pikainen shoppailupostaus, kun Joulun jälkeiset suuret alennusmyynnit ovat taas joka paikassa.

Oli puhetta Jonnan kanssa, että tarvitsisin Uutta Vuotta varten bilevaatteet, joten eka alepäivä oli kuin luotu shoppailua varten. Saimme vielä Katjan mukaan, joten ei kun kohti Itiksen välkkyviä valoja!


Tässä kuva Kolmikosta, oikealla Jonna, Katja keskellä ja minä oikealla. Ja kuten totuttua kuva onnistui erinomaisesti (neh..)

Tässä sitten tämän päivän shoppailut. En viitsinyt ottaa alkkareista kuvaa, vaikka joskus niinkin olen tehnyt..


HenkkaMaukalta löysin sitten harmaan kotelomekon Uutta Vuotta varten (24.99€). Menin sitten lupaamaan, että tuli mitä vain, laitan tuon sitten päälle (sigh..) Kuin tunkisi makkaraa kuoreensa...


Samasta paikasta myös sitten muhkea valkoinen kaulaliina (10€)


New Yorkerista löytyi vaalean vihreä paita (12.95€)


Ja kyllä tuon mekon kanssa pitää olla sitten sopiva käsilaukku, samasta paikasta (9.95€)


Kaulakoru myös New Yorkerista (5.95€) ja hopean väriset korvikset (2.38€) Gina Tricotista


Tässä sitten kaikkein kallein ostos tällä kertaa. Katja kysyi ensin neuvoa kaveriltaan, millä saisi peitettyä kuun kraatereita (aka minun naamani koloja) ja saimme suosituksena "Cliniquen vihreän purkin". Sellainen löytyi sitten Kicks:stä (37.50€). Kallein meikkiostokseni ikinä, mutta kokeillaan jos tästä olisi jotakin apua..


Ja Anttilasta löytyi sitten Baby Lips putkilo (3.90€), kun sitä on minullekin niin usein suositeltu, että pitäähän nyt sekin kokeilla..2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Senhän me jo tiedämme muutenkin, joten siinä ei ole mitään uutta :)
      Mutta otin 2 kuvaa ja laitoin sittenkin sen tärähtäneen kuvan tänne :(

      Poista