keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Kuvaus sessio Rittiksen kanssa

Viikko sitten asunnostani tuli pieneksi hetkeksi valokuvaus studio, kun iki-ihana Jennipenni raahasi kameransa ja valot luokseni ja kamera alkoi räpsymään:



käännä päätäsi vielä enemmän tännepäin, nosta leukaasi ylöspäin, ei, älä niin ylös, mitä jos laittaisit kätesi siihen polvellesi, ei ei se ookaan hyvä niin, laita se sinne missä se oli äsken.....

Tuota saatiin Rittiksen kanssa kuunnella sitten tuntitolkulla, kun hän käänteli meitä mitä ihmeellisempiin asentoihin.

Mutta kyllä niitä onnistuneita kuviakin saatiin, kun ottaa 300 kuvaa, niin aina niistä sitten se 3 onnistuu ;)






Ei kyllä uskoisi, että sama henkilö istuu ekassa kuvassa keittiöjakkaralla ja hymyilee vieressäni vikassa kuvassa ;)

En kyllä alunperin ajatellut laittavani yhtään näistä kuvista tähän, mutta otettiin myös pari kuvaa tuosta ikuisesta nolifettäjä Tonystä:




20 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kun ammattilainen ottaa kuvia niin kyllä sen huomaa..

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Yay! Olen kirjoittanut tätä blogia jo vuoden ja nyt vasta ensimmäinen vähääkään negatiiviseen viittaava kommentti :) Lisää tätä!

      Poista
  3. Voi teilläkin ollut photoshootit käynnissä! Tuo 300 kuvaa joissa 3 hyvää pitää paikkansa myös cosplayta shoottiessa! Ihania kuvia ja hauska kontrasti Tonyn ja sinun kuvien välillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin kyllä aika pitkään laitanko sitä kuvaa ollenkaan, mutta on Tony ollut täällä aikaisemminkin (viime kesän Lontoon postauksissa), joten sillä tavalla se puolusti paikkaansa. Ja kyllä se aika hyvänä kuriositeettina toimii :D

      Poista
  4. Saako kysyä, että miten läheisesi ovat suhtautuneet omaan tyyliisi? Omasta kokemuksesta tiedän, että vaikka sanoisin olevansa sujut erilaisuuden kanssa, niin ei sitä kyllä ole ennen kuin tulee tilanne että se on oikeasti lähellä. Mahtavaa että uskaltaa olla oma itsensä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa yllättävän hyvin! Vanhemmat eivät tiedä asiasta, äiti on kuollut jo kauan sitten ja isä asuu ulkomailla, joten sen suhteen ei ole ollut ongelmia.
      Kaveripiirisä kaikki tietää, mutta yksikään ei ole katkaissut välejä tämän takia, pari on kyllä sanonut, että "ihan kiva juttu, että olet löytänyt itsesi, mutta mä en halua tietää asiasta mitään, enkä halua tavata Jenniä koskaan, Tony on edelleen tervetullut käymään"
      Ja ei siinä mitään ymmärrän kyllä tilanteen hyvin ja kunnioitan heidän toiveitaan..

      Poista
  5. Kylla digikamerat on hieno keksinto kun voi ottaa ihan niin monta kuvaa kuin vain haluaa ja valita niista sitten ne parhaat (niin tosiaan vakisinkin loytyy ne kolme hyvaa kun tarpeeksi rapsii) eika tarvitse maksaa huonompien teettamisesta niin kuin filmikameroilla. :)

    VastaaPoista
  6. Kivoja kuvia! Tonykin on söpö ^_^

    VastaaPoista
  7. siis mitä helvettiä mää just luin :'/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa lukea uudestaan, jos jotakin jäi epäselväksi, mutta mitä ilmeisimmin luit 43v transvestiitin kuvaussessiosta ihanan kuvaajan ja hyvän ystävän kanssa :D

      Poista
  8. Hei!
    Oletpa rohkea ja hienoja kuvia :) Hienoa kun uskallat olla näinkin julkisesti blogin kautta oma itsesi. Saanko muuten kysyä kysymyksen? Onko sinulla lapsia? Jos kyllä, miten he ovat reagoineet? Jos taas ei, haluaisitko omia? :) Mukavaa kevättä sinulle Jenni ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kauniista sanoistasi.
      Ja miksi en uskaltaisi olla esillä tätäkin kautta, kävelenhän minä noin ulkonakin? :D
      Ja mitä minulla olisi pelättävää?
      Että joku huutaa jotakin perään? Ja mitä sitten vaikka huutaisi?
      Itseasiassa kun ei huudella :D Helsingissä saa olla hyvin rauhassa, kyllähän ihmiset katselee (varsinkin jos lolitoissa liikkuu) ja hyvin moni tulee juttelemaan "Oi, kun sä oot söpön näköinen, saaks susta ottaa kuvan?" Ja saahan minusta. Itseasiassa siihen huomioon jää vähän koukkuun. Olen aika pettynyt jos kukaan ei ota kuvia.. Hih!
      Ei valitettavasti ole omia lapsia. Olen kuitenkin (tai siis Tony on) elänyt elämää jo niin pitkään ja ollut suhteessa jossa on ollut lapsia, joten tiedän kyllä mitä se niiden kanssa eläminen on. Kenties olisin joskus aikoinani halunnut oman lapsen, mutta en enää.. Sen halun aika on mennyt jo ohi.

      Poista
  9. Sun blogi on kyllä yks mun lemppareista ja ehdottomasti yks suomalaisen lolitaskenen mielenkiintoisimmista! Jatka samaan malliin.

    Oletko koskaan kokeillut irtoripsiä tai piilolinssejä? Sovittelen aina mielessäni sellaisia kuviisi ja ainakin tuuheat irtoripset vois sopia sulle. Tiedä siitä sitten. :--)

    ps. kävin katsomassa hello kitty -näyttelyn

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoistasi :D
      Mietin silloin reilu vuosi sitten aika pitkään, että onko minun elämäni niin mielenkiintoista ja riittääkö minulla siitä kirjoittamista blogiksi saakka ja päätin sitten kokeilla.. Ja nyt tuntuu jotenkin siltä että olen lukijoilleni velkaa ja minulla on jonkinlainen velvollisuus nyt sitten kirjoittaa kun kerran olen aloittanut ja lukijoitakin on ihan kivasti.. Mutta ei tämä ole mitenkään vastenmielistä, vaan ilolla tätä teen.
      Ja oikein kiva nähdä, että ihmisiä todellakin näyttää kiinnostavan minun elämäni :D

      Olen kyllä irtoripsiä käyttänytkin, mutta en mitenkään huomiota herättäviä, taisi avajaisissa sellaiset päässä ollakin. Löytyy tuolta kaapista piilaritkin (kävin tarkistamassa ovatko NEKIN kuivuneet, kuten edelliset, eivä olleet!). Pitäisi varmaan käyttää niitä vähän useammin ;)

      Poista
  10. Onko sulla naista? Vai oletko sinkku? Minä seurustelen tranvestiitin kanssa. Onhan se aika outoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletko muuten luonteeltas avoin ja puhelias?:)

      Poista
    2. Ei ole naista tällä hetkellä, enkä oikeastaan edes kaipaakaan..
      Mitäs ihmeellistä tuossa on? Hih! Onhan meitä kaiketi suomessakin kymmeniätuhansia...
      Kyllä kai minua voisi noinkin kuvailla :)

      Poista