maanantai 1. heinäkuuta 2013

10.000 sivunäyttöä!

10.000 sivunäyttöä ja uusi banneri


10.000 sivunäytön kunniaksi hassun hassu ja hassun hauska pieni punainen poika, Toni Kitti teki minulle uuden bannerin!

Ja jos oikein kauniisti pyydätte ja liitytte lukijaksi hänenkin blogiinsa (ja miksi ette liittyisi, hän osaa ihan oikeasti kirjoittaa hauskasti!) niin pyynnöstä (tai rahasta, miten vain sovitte..) hän saattaa tehdä teillekin oman bannerin!

Siis hassun hauska blogi


4 kommenttia:

 1. Arvostelu:

  Kirjoitat luovasti nuoruudesta ja sen esteistä, mutta kannattaisi edes välillä keskittyä myös omaan elämääsi. Voisit kertoa itsestäsi ja elämästäsi, siitä mistä tämä blogi-idea tuli mieleesi jne. Värit ovat hempeät, saisit blogiisi eloa jos käyttäisit edes otsikoissa mustaa. Tekstiä voisi laittaa isommalla fontilla, ja fontin tyyliäkin voisi muuttaa. Kuvia saisi olla enemmän.

  http://heippakaikkii.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä arvostelusta!
   Minähän elän ja keskityn omaan elämääni! :D
   Elän tätä elämää enemmän kuin tylsää 7-15 arkiminääni. Siitä elämästä ei ole paljoa kerrottavaa..
   Eipä tähän paljoa enempää kuvia kyllä saa mahdutettua, kun pitäisi vähän tekstiäkin olla.. En halua tehdä ihan pelkkää kuvablogia, vaan myös kertoa niistä vähän..

   Poista
 2. pakko kommentoida tuohon "tietoja minusta" ("42v. mies, joka yrittää elää nuoruuttaan uudelleen kuten 17 v. tyttö eläisi.") huomaankin itseironiaa ja sarkasmia tuossa (??), mutta tosiaan: tuskin mitään "yrität." sinä olet SINÄ, ja se on ihanaa! ei tunneta, mutta blogistasi huokuu elämänilo, ei "yrittäminen." ^_____^
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän siinä on pienen pieni palanen sarkasmia, mutta kuitenkin.. Kadonnutta nuoruutta ei voi elää uudelleen, voi vain yrittää... :D

   Poista