maanantai 6. tammikuuta 2014

Sateenkaari PokeriaOlen jättänyt tarkoituksella ottamatta kantaa mihinkään "seksuaalipoliittisiin" asioihin, sillä olen halunnut pitää tämän blogin kevyenä ja pinkkinä.
Mutta jos nyt sitten kerrankin rikkoisi tuota(kin) periaatetta, ihan kuten päästin viime kesänä Tonyn seikkailemaan tähän blogiin, vaikka blogin ekassa postauksessa sanoinkin, että tämä on minun blogini ja Tony ei tänne kuulu.

Nämä ovat vain MINUN mielipiteitäni ja tiedän aivan varmasti, että jotkut saattavat olla asioista täysin päinvastaista mieltä, mutta niitähän ei nyt kysytä!

Sain viikko sitten mailia Pokerlistings pokeri sivustolta, jossa kyseltiin mielipidettäni pokeripiirien monimuotoistamisesta Suomessa, sillä he ovat kirjoittamassa artikkelisarjaa aiheesta. Ensikuulemalta kuulostaa hieman oudolta kysymykseltä. Miksi ihmeessä asiasta pitää edes puhua, kyllähän Helsingin Grand Casinolle on kuka tahansa tervetullut seksuaaliseen suuntautumiseen tms katsomatta. Ja kotona kukin saa olla pukeutuneena tai olla muuten suuntautumiseltaan ihan kuka tahansa internet pokeria pelatessaan, kukas siitä mitään tietää. Ja mit ihmettä tarkoittaa edes "pokeripiirien monimuotoistaminen??"

Pokerlistings  julkaisi hiljattain artikkelisarjan ensimmäisen osan, jossa pohditaan sitä kuinka seksuaalivähemmistöille suunnatut turnaukset otettaisiin Suomessa vastaan. Ja nyt he keräävät aktiivisilta HLBT (Homo, Lesbo, Bi, Trans) bloggaajilta mielipiteitä asiasta.

Ensimmäisenä  tulee mieleen juuri tuo tarpeellisuus. Mitä tuolla saavutettaisiin? Haetaanko tuolla vain pelkkää julkisuutta/ viihdearvoa ja jos niin haetaanko sitä vähemmistöille vai pokerille? Ja jos tuolla on jokin syvällisempi tarkoitus, niin voisi kuvitella että olisihan noita tehokkaampiakin keinoja ajaa vähemmistöjen asiaa.

Syksyllä oli vastaavanlainen kysely Ruotsissa, jossa suurin osa vastaajista oli jyrkästi vastaan erityisiä HLBT turnauksia sillä turnaukset olisivat syrjiviä ja laittaisivat vähemmistöjen edustajat eri asemaan kuin muut.

Minä en kyllä kykene näkemään tuolle konseptille muuta arvoa kuin jonkinlaisen julkisuus aspektin. Mutta sekin on kyllä aika kertakäyttöinen, mediaa jaksaa kiinnostaa asia tasan yhden kerran, sen jälkeen siinä ei olisi enää mitään uutta.

Minä aion kyllä osallistua, mikäli osallistumismaksu on kohtuullinen, mutta en tee sitä ottaakseni kantaa vähemmistöjen kohteluun/ oikeuksiin/ tms, vaan pitääkseni hauskaa.


Mitä mieltä te ihanat lukijani olette tuollaisen tarpeellisuudesta?

8 kommenttia:

 1. Haiskahtaa kyllä tosiaan mediatempaukselta. En ymmärrä myöskään, mitä arvoa tuollaisella turnauksella olisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epätoivoinen yritys pelastaa koko ajan putoavia pelaajamääriä?
   Tuo tuli mieleen...

   Poista
 2. Musta tuo on kanssa ihan typerää kategorisointia. Homot/lesbot/transihmiset/heterot kaikki vaan sekaisin.

  Ja miten ne meinaisi ennen kisaa "tarkistaa" mihin suuntaumukseen kuulut? Voihan joku hetero ovelasti hiipparoida homojen peliin :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä :D
   Ja jos joku HLBT menisi 'tavalliseen' (heteroiden) peliin, mitä siitäkin tulisi? Mistä yllöpito tietäisi että se on homo? Tai mistä ylläpito tietäisi että hetero on homojen pelissä...
   Tyhmä julkisuustemppu vaan D:

   Poista
 3. siis ootko oikeesti mies?

  VastaaPoista
 4. Heippahei, uutena lukijanasi täältä huikin. Haiskahtaa kyllä tuo hlbt-pokeri julkisuustempaukselta. (itsehän siis olen L)

  pakko kommentoida tässä muutenkin tätä blogiasi ja sitä miten iloiseksi se sai minut! Olen 19v naisenalku ja RAKASTAN hellokittyä ja pinkkiä, joten blogisi on herkkua lukea <3
  tulossa desucon frostbiteen? Anteeksi kyyläkommentti, olet vaan niin ihanan oloinen ihminen!

  VastaaPoista
 5. Puhelimella kun kommentoin niin se sekoili ja lähetti miljoona kertaa saman kommentin! Anteeksi!

  VastaaPoista