sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Helsinki Lolita Convention

Vihdoin ja viimeinkin minäkin saan tehtyä tänne oman postaukseni Helsinki Lolita Conventionista

Aamulla oli herätys taas jumalan hylkäämään aikaan, klo 07, sillä tapani mukaan en ollut juurikaan pakannut mitän valmiiksi. Vain mielessäni olin suunnitellut mitä päälleni laittaisin ja piti vielä käydä hakemassa mukaan Katka ja Rapu. Heillä olisi tapansa mukaan taas puoli omaisuutta mukanaan, joten he eivät millään päässeet julkisilla paikalle.

Olin mallina offbrändi näytöksessä ja mallien tuli olla paikalla jo hyvissä ajoin, että ehtisimme harjoitella läpimenon. Mutta kuten ollakaan aikataulu petti taas pahemman kerran, joten ehdimme vain käydä pikaisesti suullisesti läpi miten näytös viedään läpi.

Tässä muutama kuva takahuoneen ennakkopaniikista:

Mallit pääsivät tapahtumaan ilmaiseksi sisään

Paikalla oli järjestettynä paljon erilaista ohjelmaa ja muiden kiireiden takia en ehtinyt ottamaan osaa kuin Katjan teetyöpajaan, jossa maisteme erilaisia tee lajeja ja saimme vinkkejä teen oikeaoppiseen hauduttamiseen


Minulla ei ollut minkäänlaisia paniikin oireita edellisenä iltana, eikä vielä aamullakaan näytöksen suhteen, mutta kun lavalle menoon oli aikaa 3 minuuttia, iski aivan kamala paniikki, ja kun ensikertalainen olin onnistuin kyllä pilaamaan oman osuuteni aika lahjakkaasti menemällä lavalle liian aikaisin etc etc. Anteeksipyyntöni vielä  Katille. Mutta ehkä sitten ensikerralla (jos sellaista nyt tulee) on hieman kokeneempi ja osaa tehdä jotakin oikeinkin...

En laita omia kuviani näytöksistä, sillä ne eivät oikein onnistuneet ja ne on postattu jo muihin blogeihin niin moneen kertaan mutta youtubesta kannattaa käydä katsomassa näytökset:


Pitkän päivän aikana tuli nälkä ja kuinka ollakaan, vieressä oli kultaisten kaarien ravintola ja joka oli täynnä loleja. Tässä aivan ihanan onnistunut kuva Momosta ja minusta:


Propsit kuvan ottamisesta Inkalle

Tapahtumassa oli esiintymässä myös Lolita Complex Emme jääneet sen keikalle, sillä päivä oli ollut pitkä ja olisimme joutuneet jäämään odottamaan sen alkamista. Mutta tulipahan ostettua nallukka: 


Nallukka oli tehty Lolita Complex brändille ja siitä koituvat tuotot menivät hyväntekeväisyyteen Fukushiman onnettomuudessa kärsineiden eläinten hyväksi.

Sen lisäksi en voinut jättää Essin Maailman pöytään näitä:


Essi kun oli kuulemma tehnyt nuo korvikset juuri minulle :) Ja tuo kermaleivos on kertakaikkiaan syötävän ihana!

Oli kertakaikkiaan ihana päivä, vaikkakin iltaa kohden alkoi jo vähän väsymys painamaan. Ensi vuonna uusiksi!5 kommenttia:

 1. Hei Jenni :) Oli ihana löytää blogisi. Olen bongannut sinut monta kertaa jo monien lolitablogien postauksista ja minun on pakko saada sanoa sinulle, että olet aivan mahtava! :D Toivon kovasti, että onnistuisin joku päivä löytämään myös itse ripauksen sellaista rohkeutta mikä sinulla on. Kaikkea huippua ja hyvää! ^_^/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi :)
   Eiköhän meistä jokaiselta löydy sen verran rohkeutta, että tästä elämästä selviää..
   Ja ei siihen paljoa rohkeutta vaadita, että on juuri sellainen kuin haluaa olla.
   Minua ei ainakaan muiden mielipiteet (ainakaan negatiiviset) jaksa juurikaan heilauttaa. Ne ovat heidän mielipiteitään ja he minusta ongelman itselleen tekevät, joten se on heidän ongelmansa, ei minun :D <3

   Poista
 2. Voi höpsö mitä sinä anteeksi pyytelet! En edes muistanut koko pikku mokaa eikä varmasti muista kukaan muukaan! Sellaista sattuu! Hyvin pärjäsit lavalla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kämmäilin vielä takinkin kanssa lavalla :(
   olet oikeassa, ettei niitä kukaan muista, mutta minä muistan.. Hih!
   Ehkä kenties ensi kerralla kokeneempana paremmin..?

   Poista
 3. toi sun ja momon mäkkäri kuva on just hyvä! :D

  VastaaPoista